Dos podis al Campionat de Catalunya Juvenil

Camilo Ariel González (sots-campió en 200m.ll.) i Isma Neggazi (campiona en 5000m.ll.)
Isma Neggazi Meslek (CAL) ha assolit el seu primer títol com a campiona de Catalunya a l'impossar-se en la prova dels 5000m.ll. del Campionat de Catalunya Juvenil que ha tingut lloc el dissabte 30 de Juny a Lloret de Mar. La lleidatana ha dominat de principi a fi la cursa, avençant-se molt aviat a la resta de participants, fins arribar a la meta amb una marca de 19'51"78. L'Isma està portant a terme una gran temporada, la millor de la seva curta vida atlètica. A aquesta medalla cal sumar-li el sots-campionat de Catalunya Juvenil Indoor en 3000m.ll., i la medalla d'or amb la Selecció Catalana Juvenil en el Campionat d'Espanya de Cros. El proper cap de setmana Isma intentarà tancar l'actual campanya amb un bon paper en el Campionat d'Espanya Juvenil que tindrà lloc a Aranjuez, on correrà aquesta mateixa distància, en la que lidera el rànking català juvenil amb una millor marca de 19'04"89.
Per la seva part, el trempolí Camilo Ariel González Bauza (AAC) haestat sots-campió de Catalunya en la prova dels 200m.ll., tancant el crono amb 23"14 (-1,2). A la prova dels 100m.ll. Camilo ha estat a punt de pujar al podi, però en els darrers centímetres ha perdut la medalla de bronze per una sola centèsima, amb un temps d'11"72 (-2,3). Pitjor sort ha patit la seva participació en el relleu 4x100m.ll. de l'Agrupació Atlètica Catalunya, ja que l'esmentat quartet ha fallat la darrera entrenga quant anava llançat vers el triomf. Com en el cas de l'Isma, Camilo també està realitzant la seva millor temporada atlètica. A l'actual sots-campionat se li ha d'afegir la medalla de bronze en els 200m.ll., i la d'or en el 4x200m.ll., en el passat Campionat de Catalunya Indoor. El divendre serà també amb la seva companya d'entrenaments a Aranjuez, per tal de competir en els 200m.ll. del Campionat d'Espanya Juvenil. Malgrat tenir també la mínima de participació dels 100m.ll., el velocista lleidàtà ha escollit la prova del doble hectòmetre, en la que ja fou finalista en el darrer campionat d'Espanya Juvenil Indoor.
A part dels dos medallistes esmentats, Genís Comella Camats (CAI) ha estat el tercer juvenil del grup que ha pres part en l'autonòmic català. El d'Almacelles ha competit en la prova dels 5000m.ll., però ho ha fet lluny del seu nivell habitual (16'23"84). Genís ha estat 6è amb una marca de 17'30"37. Malgrat això, la temporada del Genís ha estat francament bona, establint bons registres en 1500m, 3000m i 5000m. En aquesta darrera prova ha pujat fins la 7a posició en el ranking català, tot i ser juvenil de primer any. La propera temporada, sense dubte, podrà lluitar en millors condicions per les medalles.

Comentaris

Entrades populars