Eva Ribalta Ferrer (CAI), 4a veterana a la 8a Duatló Ciutat d'Igualada

Eva Ribalta Ferrer (dorsal 109) en la 8a Duatlo Ciutat d'Igualada, disputada el diumenge 23 de Febrer de 2014
El cap de setmana de competició començà el dissabte 22 de Febrer amb la participació de la cadet Berta Cabanas Tirapu (FCB) al control de promoció de la FCA que tingué lloc a la Pista de les Basses d'Alpicat de Lleida. Berta va vèncer en la prova dels 1000m.ll. femenins amb un temps de 3'12"1, restant a tan sols una dècima de la mínima per assistir al Campionat d'Espanya Cadet Indoor que ha de tenir lloc el proper 15 i 16 de Març a la ciutat malaguenya d'Antequera. Rebaixar aquest registre i atansar-se o superar la seva MMP a l'aire lliure en la prova del quilòmetre (3'08") serà l'objectiu de la pallaresa al proper Campionat de Catalunya Indoor que tindrà lloc a Sabadell el 9 de Març.
Si el dissabte era l'hora d'una de les més joves del grup, el diumenge eren dos dels veterans els que discorrien sobre els asfalts de les localitats de Balaguer i Igualada. Així doncs, Manel Oliva Leal (Last Zankada), arribava en 21a posició (13è en categoria de veterans) a la Mitja Marató de Balaguer amb una marca d'1:21:59, a tan sols 9 segons de la seva MMP. Manel va córrer en els temps adequats per baixar de 1h18' fins el km 15 de la prova, quan va haver de afluixar per molèsties als bessons. Llàstima, perquè malgrat que l'objectiu de la distància per aquesta temporada és la XIX Medio Maratón Internacional Ciudad de Albacete del proper 11 de Maig, aquesta era una bona ocasió per rebaixar registre. 
Mentre, Eva Ribalta Ferrer i Pere Porta Sanuy s'estrenaven amb els companys i companyes de la Secció de Triatló del Club Atlètic Igualada en la 8a Duatló Ciutat d'Igualada. La lleidatana acabava en una molt meritòria 22a posició, essent la 4a veterana en arribar a la meta. Eva basà el seu bon resultat en els temps obtinguts en els 2 trams de cursa a peu (6km i 3km), en els que sempre fou entre les capdavanteres. Malgrat tot, la manca d'entrenament sobre la bicicleta finalment li passà factura en el tram realitzat sobre les dues rodes (18km). Per clubs, el CAI obtingué la 4a posició. Pel seu costat, en Pere va tornar a competir un cop acabat el curt període d'inactivitat després haver recaigut en una antiga lesió de bessó. El lleidata arribà en 168a posició, 6è de la categoria de veterans, amb 1:07:12, demostrant una clara millora.

Comentaris

Entrades populars