3 fèmines del grup destaquen en les finals del Campionat de Catalunya de Clubs

Paula Martínez Cacheiro (FCB) en al seva victòria als 5000m. marxa de la final A del Campionat de Catalunya de Clubs
El dissabte 3 de Maig varen tenir lloc les diferents finals del Campionat de Catalunya de Clubs, on 3 de les nostres atletes van destacar en llurs respectives proves.
A la final "B" disputada a Igualada, Eva Ribalta Ferrer (CAI) va realitzar una magnífica cursa a la prova dels 5000m.ll., on va ser 2a realitzant uns excel·lents 18'10"95 (MMP). L'Eva va ajudar el seu club, tot i haver competit pel matí en la Triatló Sprint del Prat de Llobregat, la qual cosa encara dóna més valor a la marca assolida per aquesta atleta veterana que està realitzant una temporada per emmarcar: Campiona d'Espanya i de Catalunya W35 en 10000m.ll., Campiona de Catalunya W35 de 10km ruta, i Bronze al Campionat de Catalunya Absolut de 10000m.ll. i al Campionat de Catalunya W35 de Cros. A partir d'ara però s'obre un parèntesi, ja que l'activitat esportiva de l'Eva es centrarà en la triatló fins la fi de la temporada, disciplina en la que esperem que reculli també molts d'èxits.
A la final "A", que va tenir lloc a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona, dues companyes més del grup van vèncer en les seves proves. La primera en fer-ho va ser Paula Martínez Cacheiro (FCB), que es va imposar amb molta claredat en la prova dels 5km marxa amb un temps de 25'23"39, tot i no trobar-se en el seu millor moment de forma. Per la seva part, Alba Casanovas Muntada va contribuir a la victòria del relleu 4x400m.ll. del Futbol Club Barcelona, que va realitzar un temps de 3'56"16.