ARNAU ERTA MAJÓ, 7è als 110m.t. del Campionat Nacional USA de la DII

Arnau Erta Majó, All-America Honors en 110m.t.
Quan el talent i l'esforç es combinen, sempre hi ha resultats. Poden tardar més o menys en arribar, però un dia o altre acaben fent acte de presència. Aquesta premissa que els entrenadors coneixem tan bé, es compleix any rere any amb l'Arnau Erta Majó (WTAMU), treballador metòdic i incansable. 
Al finalitzar la passada temporada, el lleidatà va ser valent i va apostar pel seu futur. Va entendre que seria bo començar una nova etapa lluny de casa, als Estats Units, per tal de seguir formant-se acadèmica i esportivament, i seguir engrandint el seu bagatge vital. No és que no estigués be aquí, ni molt menys! Sempre ha estat molt unit als seus, i en lo esportiu està immensament agraït a la seva entrenadora de sempre, l'Ascen Ibáñez, que l'ha fet créixer enormement. Però a la vida s'han d'afrontar nous reptes, i sobretot, s'han de perseguir els somnis. 
Com no podia ser d'una altra manera, els principis a Texas no van ser fàcils. Arnau era en un lloc desconegut, i sobretot, lluny dels que més l'estimen. Però el jove atleta lleidatà mai es va arronsar, ans al contrari, i es va centrar en el treball a les aules i sobre el tartà, que és per tot allò que es va arriscar i pel qual va donar el salt. El temps li ha donat la raó, i ara, totalment integrat en el seu nou entorn, Arnau recull els fruits de la seva aposta. Sense anar més lluny, aquest cap de setmana ha clos la temporada universitària americana brillantment, assolint la 7a plaça a la final dels 110m.t. del NCAA DII Outdoor Track & Field National Championship, o el que és el mateix el Campionat Universitari Americà d'Atletisme a l'Aire Lliure de la Divisió II. Arnau arribava a Allendale (Michigan) amb la 17a marca dels participants. Malgrat això, el divendres va trobar la seva millor versió, com sol fer en les grans cites, i va assolir un valuós 3a lloc en la segona semifinal, que finalment seria suficient per guanyar una plaça entre els 9 millors. El dissabte arribà l'esperada final, en la que, tot i competint pel carrer 9, el lleidatà va marcar uns crono de 14"27 (+0,9) (MMT), quedant-se a tan sols 5 centèsimes de la seva millor marca personal. Aquest temps li va atorgar la 7a posició, i l'honor de ser distingit com All-American, amb que es guardona els 8 primers del campionat en cada prova. 
Ara, un cop finalitzat el curs i la temporada atlètica a USA, Arnau arriba a casa el proper dimecres, per iniciar la campanya catalana i espanyola, on té depositades moltes esperances. El proper cap de setmana, si el cansament del viatge i el jet lag no ho impedeixen, Arnau afrontarà la primera de les competicions, el Campionat de Catalunya Absolut a Palafrugell. El millor encara està per arribar. Moltes felicitats Arnau, és un orgull tenir un fill com tu!

Comentaris

Entrades populars