Alba Casanovas, cami dels EEUU amb la medalla de bronze absoluta

Aquest cap de setmana l'Alba Casanovas Muntada (FCB) ha girat un full més en el llibre de la seva vida. Després de 3 temporades amb nosaltres aquesta gran atleta continuarà la seva formació esportiva i acadèmica als Estats Units, a la mateixa universitat en la que es troba el meu fill, l'Arnau Erta Majó. Com tants d'altres esportistes catalans i espanyols, l'Alba perseguia aquest anhel i finalment l'ha aconseguit per mèrits propis. La West Texas A&M University li ha atorgat una beca per tal de formar part del seu equip. Espero i desitjo de tot cor que a Canyon, TX, segueixin els èxits d'aquesta surienca d'excepció, i que d'aquesta manera els seus somnis segueixin fent-se realitat. Des d'aquí seguirem amb interès les seves evolucions.
Des de la seva arriba a Lleida al Setembre del 2011 fins avui hem treballat plegats, colze amb colze, superant dificultats de tota mena que l'han fet madurar i endurir, però per damunt de tot ha estat un període en el que hem assolit objectius, assaborit triomfs i engrandit la nostra amistat. Mostra d'aquesta fructífera col·laboració són els resultats: Va venir amb una crono d'1'02"33 en 400m.t. i marxa amb una millor marca personal de 59"29, realitzada a la seva darrera cursa. En aquest període l'Alba s'ha convertit en una de les millors especialistes espanyoles del 400m.t. i en un referent a seguir en aquesta prova. Ha pujat al més alt de podi una vegada com a campiona d'Espanya Júnior, 2 cops com a campiona d'Espanya Promesa i Universitària, ha participat al Campionat del Món Júnior i, aquest cap de setmana ha posat la cirereta del pastís amb una medalla de bronze en el campionat d'Espanya Absolut, en una de les millors curses de 400m.t. femení de la història, amb 3 corredores per sota 1'00". A tot això se li han d'afegir un sots-campionat d'Espanya Indoor en 400m.ll. i diverses medalles en Campionats de Catalunya en 400m.ll. i 400m.t. Tot plegat, un bagatge a l'abast de ben poques.
Per a mi, i per als seus companys lleidatans, ha estat un plaer compartir hores d'esforç a les pistes de les Basses. Hem rigut amb ella i també hem consolat els seus plors, i per això, de ben segur que a partir del Setembre se'ns farà estrany tornar a entrenar sense ella, però ens consola pensar que l'Alba sempre ens tindrà en un raconet del seu cor. Good luck Alba!

Comentaris

Entrades populars