Els "runners" no fan vacances

Manel Oliva (de taronja) al podi, i Joan Arroyo i Miquel Comella arribant a les seves respectives proves.
Els nostres runners es neguen a penjar les sabatilles durant l'estiu i, malgrat deixar de costat els entrenaments específics i centrar-se quasi exclusivament en el treball de la força de base, segueixen recollint triomfs i bones actuacions.
El divendres, Manel Oliva Leal (Last Zankada) va ser tercer a la segona edició de la Lleida Night Run, amb un temps de 24'55". La prova va reunir prop de 500 atletes que tenien el repte de córrer per la Seu Vella de nit, amb l’ajuda, això sí, d’uns llums led que cada atleta portava al cos. El premi, recórrer un marc incomparable, com és el claustre de l’històric monument lleidatà, creuant-lo per la porta dels Apòstols. La distància de la prova constava de 6,5 quilòmetres i els atletes havien de fer tres voltes al Turó de la Seu Vella, amb la sortida i l’arribada a la plaça de la Sardana.
Per la seva part, el dissabte, Miquel Comella Pera, representant el Club Litera de Montaña, va fer un temps de 6:44:51 a la Maratón de Las Tucas, prova de 42km (2500m+) classificant-se en 8a posició en categoria de veterans masculins. Aquesta prova uneix els refugis d'Estós i d'Àgel Orús per pistes i senders que envolten les famoses Tucas de Ixeia (2.840 m), en el marc d'un imponent Pirineu.
La darrera intervenció del cap de setmana va anar a càrrec del més nou al grup, en Joan Arroyo Alonso, que va ser 61è a la categoria M2 de la Cursa Popular de 15km de l'Espluga de Francolí, una de les més antigues de Catalunya, amb una marca d'1:07:45, temps que deixa palès els avenços que el d'Almenar fa dia a dia.