Pas a Pas, marca a marca.

Víctor Sainz de la Maza (pitrall 422) als 800m.ll. del control FCA Indoor a Sabadell
El cap de setmana ha vingut carregat de competicions. El dissabte 24 de Gener tenia lloc, a la localitat malaguenya d'Antequera, la Copa de Clubs Júnior en Pista Coberta, Trofeu Antonio Ferrer, on participava el Futbol Club Barcelona, tant en categoria masculina com femenina. Com en el cas del Campionat Català de Clubs Sub-20 Indoor de la setmana passada, les juvenils Yolanda Pifarré i Berta Cabanas van ser convocades de nou. Yolanda Pifarré Rivadulla (FCB), va repetir en els 200m.ll. arribant en 7a posició final i realitzant una marca de 26"69 (MMP). La lleidatana va millorar el seu anterior temps malgrat no atacar amb decisió l'entrada de la corba pel carrer 6, fet que la va fer patir una forta desacceleració, que la va fer passar de la primera a la darrera posició de sobte. Era el 2n 200m.ll. indoor de la seva curta trajectòria, i el primer que corria per un carrer exterior. Segur que ha pres bona nota dels requeriments del carrer peraltat. Pel seva part Berta Cabanas Tirapu (FCB) també s'enfrontava de nou amb la distància dels 800m.ll. Igual que en el cas de Yolanda, era el segon cop que corria aquesta distància, i ho feia millorant en quasi un segon l'anterior registre, fins deixar-lo en 2'27"92 (MMP) i obtenint una 6a posició. Després d'haver ajudat el club en els 800m.ll., arriba l'hora d'afrontar en els propers controls i campionats la seva veritable prova, els 1500m.ll.

 


A casa nostra, Laia Resa Enrich (CAI) també participava en un campionat de clubs. Ho feia a Sabadell en el Campionat de Catalunya de Clubs Cadets Indoor, formant part de l'equip del Club Atlètic Igualada. La de Tremp no està passant pel seu millor moment. No pot competir en plenitud de facultats per unes molèsties als quàdriceps originades en l'estructura dels seus malucs en creixement. Però malgrat les dificultats, Laia era 6a amb 3'23"58 (MMP). La nostra estimada i més petita atleta del grup entrena poc i competeix en limitades ocasions, segueix entrenant sense defallir tot allò que aquest entrenador i els recuperadors li aconsellen, i ha comprés que el més important és treballar amb la vista posada en el futur. D'aquesta manera, sens dubte que junts ens en sortirem.
El darrer ha participar el dissabte va ser en Víctor Sainz de la Maza (AAC), que participà en el control de 800m.ll. organitzat per la RFEA i la FCA a Sabadell, i on es donaren cita alguns dels millors migfondistes catalans i espanyols. El vuit-cents va comptar amb la participació de llebre i era una irrenunciable opció per millorar la marca del lleidatà. El resultat fou una sisena plaça obtinguda amb uns valuosos 1'55"96 (MMP), que rebaixaven en 2 segons l'anterior plusmarca del mes de Desembre i que, encara que rebaixaven la mínima d'assistència per al Campionat d'Espanya Promesa Indoor d'Antequera en més de mig segon, no li garanteixen la participació, perquè la mínima de l'AAC és 1'55"00. Esperem que en el proper Campionat de Catalunya Absolut Indoor tinguem oportunitat d'assolir-la.
Però aquest èxit de dissabte també comportaria un efecte secundari no desitjat. Al dia següent en Víctor havia de competir en el Campionat de Catalunya Promesa Indoor a Sabadell. Menys de 24h després de córrer l'esmentat 800m.ll., el lleidatà havia d'afrontar les semifinals dels 400m.ll., en les que seria segon amb 51"58. Ja aleshores l'atleta donava signes de cansament, i aquests es van fer més palesos en la final, en la que només va poder ser 7è amb 51"71, lluny de les seves possibilitats, doncs està sobradament capacitat per baixar de 51"00 en plenitud de facultats. Esperem que així sigui el proper divendres en el control de la FCA que tindrà lloc a Sabadell, i on també participaran Yolanda Pifarré en 400m.ll., Berta Cabanas en 1500m.ll. i Marc Castan en 1500m.ll.

Comentaris

Entrades populars