Arnau Erta Majó 10è als 60mt. del Campionat USA Indoor

Semifinal dels 60m.t. del Campionat Nacional USAde l'NCCA DII amb Arnau Erta Majó (amb mitges grogues)
Arnau Erta Majó (WTAMU) ha tancat la segona temporada indoor als Estats Units. 
El 2014, tot just pocs mesos després d'arribar a Texas, es va quedar a les portes de participar en l'NCCA Indoor Track & Field Championship Division II. Però aquest 2015, el lleidatà ha assolit l'objectiu, i ha entrat a formar part del selecte grup dels 16 millors atletes universitaris de la Divisió II en la prova dels 60m.t., classificant-se finalment en 10a posició a Birminghan, AL, al ser 6è a la seva semifinal amb un temps de 8"08, marca quelcom superior als 8"01 que va assolir el passat febrer a Albuquerque, NM, i que ara són la seva millor marca personal. Malgrat no ser a la final, aquest resultat l'ha servit per merèixer la distinció Second Team All-American que dóna l'USTFCCCA a tots aquells que es classifiquen entre entre la 9a i 12a posició de cada prova.
En resum, podem dir clarament que l'Arnau ha donat un altre pas endavant, millorant clarament els 8"15 en 60m.t., i els 7"60 en 55m.t. En aquesta darrera distància també ha millorat durant el 2015, establint un nou rècord de Catalunya Absolut amb 7"41. Tot i les millores, Arnau penalitza clarament en la sortida d'aquestes proves tan curtes, aspecte menys determinant en els 110m.t., distància en la que es troba més còmode i que s'ajusta millor a les seves característiques, com ja es demostrà a l'aire lliure del 2014 quan va ser All-American (8 primers universitaris USA) a Allendale, MI. 
En pocs dies començarà la temporada d'aire lliure als Estats Units, en la que, de ben segur, gaudirem de nous i bons resultats de jove tanquista lleidatà.

semifinal dels 60m.t. amb Arnau Erta Majó

Comentaris

Entrades populars