Yoli i Berta al Campionat d'Espanya Juvenil Indoor

El dissabte 14 de Març vàrem ser al velòdrom d'Anoeta de Sant Sebastia per competir en una de les darreres competicions de la temporada d'hivern, el Campionat d'Espanya Indoor en categoria Juvenil. Berta Cabanas i Yolanda Pifarré es van desplaçar a la capital guipuscoana amb l'expedició del Futbol Club Barcelona. Les dos lleidatanes arribaven a aquesta competició amb situació ben diversa, però la seva participació va tenir el mateix desenllaç i ambdues es van haver de conformar amb córrer únicament les semifinals.

Yolanda Pifarre (FCB) a la semifinal dels 400m.ll.
Yolanda Pifarré Rivadulla (FCB) arribava a l'estatal indoor amb il·lusió, però aquest estat d'ànim no va poder pal·liar la manca d'entrenament que la jove esportista arrossegava després d'haver patit una situació complicada de salut. Tres setmanes endarrere, Yoli va ser víctima d'una infecció per un estrany virus que la va tenir dos dies ingressada a l'hospital. Lluny quedava aquell bon estat de forma, fruit del qual la lleidatana marcava 59"29 en el seu primer quatre-cents a Sabadell. El dissabte, minvada en les seves possibilitats, ni tan sols va poder atansar-se a aquest millor registre i es va haver de conformar amb uns més que meritoris (tenint en compte el context) 1'00"34. Però afrontar els problemes i les adversitats també forma part de la maduració com esportista, i de vegades s'aprèn més des les situacions adverses que no dels èxits. Arribaran moltes altres ocasions per demostrar la seva autèntica vàlua. Ara cal mirar endavant.

Berta Cabanas (FCB) encapçalant la semifinal dels 1500m.ll.
Per la seva part Berta Cabanas Tirapu (FCB) es troba en un bon moment de forma. Durant el darrer mes ha estat Sots-campiona de Catalunya de Cros, Bronze en els 1500m.ll. del Campionat de Catalunya Juvenil i ha marcat uns excel·lets 4'53"13. Tot plegat no li garantia la classificació per a la final dels 1500m.ll., però la deixava en millor situació per assolir-ho. De fet, si hagués corregut al voltant de la seva MMP ho hagués aconseguit, però no va ser així, i la pallaresa es va haver de conformar amb la 6a posició d'una accidentada semifinal, amb uns discrets 5'01"95. Malgrat tot, Berta va fer el millor Campionat d'Espanya fins a la data i, com en el cas de Yoli, només pot fer que millorar. La setmana que ve tindrà una altra ocasió de demostrar la seva vàlua al Campionat d'Espanya de Cros Juvenil, que tindrà lloc el proper 29 de Març a Guadalajara, i on formarà part de la selecció catalana.


Comentaris

Laia ha dit…
Ànims "peques"! M'encanta que hi hagi relleu generacional :)

Entrades populars