Alba Casanovas (FCB), campiona d'Espanya dels 400m.t.

Alba Casanovas amb la seva medalla d'or promesa
Alba Casanovas Muntada (FCB) ho ha tornat a aconseguir! 
Quatre anys després que l'Alba confiés en mi per orientar la seva trajectòria esportiva, la surienca (estudiant de la UdL i la West Texas A&M University) ha vençut per 4t any consecutiu en la prova dels 400m.t. del Campionat d'Espanya de la seva categoria, en aquesta ocasió, la Promesa, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la pista de Camp Clar de Tarragona, que aviat començarà la seva remodelació per albergar els propers Jocs del Mediterrani del 2017. A més a més, l'Alba ha estat l'única de les participants en baixar del minut, exactament marcant uns destacables 59"99, a tan sols 7 dècimes de la seva marca en una pista molt poc propicia per a millorar resultats.
Aquest triomf es suma a d'altres que ha anat assolint en aquests 4 anys en l'esmentada prova, com la participació en el Campionat del Món Júnior de Barcelona 2012, els pòdiums estatals en 400m.ll. indoor júnior o el valuós bronze aconseguit l'any passat en el Campionat d'Espanya Absolut 2014 en 400mt. 
Esperem que aquests èxits segueixen amb d'altres en les properes competicions, entre les que destaquen el proper Campionat de Catalunya Absolut a Serrahima, els propers 7 i 8 de Juliol, molt possiblement també el Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques amb la Selecció Catalana Absoluta el 25 de Juliol a Gijón, i el Campionat d'Espanya Absolut a Castelló de l´1 al 2 d'Agost, on intentarà pujar un esglaó més en relació a l'any passat.

Comentaris

Entrades populars