Arnau Erta Majó, segon a la Reunió Internacional de Salamanca

Arnau Erta Majó imposant-se a la semifinal dels 110m.t. del Meeting de Salamanca (foto gentilesa d'Hector Montero)
Arnau Erta Majó (FCB) s'ha estrenat amb bon peu en la primera prova de la temporada en terres espanyoles. El dissabte 6 de Juny, el lleidatà competí en els 110m.t. de la Reunió Internacional de Salamanca, Memorial Carlos Gil, un dels principals meetings de velocitat que té lloc a Espanya durant la temporada.
En la semifinal Arnau s'imposa a tots els sues adversaris, entre els que destacava l'actual plusmarquista espanyol dels 110m.t., Jackson Quiñónez, l'actual campió d'Espanya absolut Javier Colomo, i el darrer campió d'Espanya Promesa Pedro García, és a dir, tot el podi dels 110m.t. del darrer Campionat d'Espanya Absolut. La marca però, va ser quelcom inferior a l'objectiu traçat, ja que el jove atleta blaugrana tancà el cronòmetre amb 14"20 (-0,6). Des de bon principi la prova es disputà frec a frec entre ambdós tanquistes lleidatans, decantant-se per l'Arnau en els darrers metres. Quasi dues hores més tard, la final va tenir el mateix guió, però amb intercanvi de papers, ja que el vencedor va ser Jackson amb 14"06, mentre que Arnau s'hagué de conformar amb la segona posició i un temps de 14"28 (-1,3), perjudicat per un cop amb la darrera tanca que el desequilibra clarament. Sense aquest contratemps, segurament la victòria també hagués estat pel seu company d'entrenament, però al menys li hagués pogut discutir fins el darrer metre.


Malgrat tot, el més important és l'imatge que Arnau va donar en tot moment, independentment de la marca realitzada. Tots vam poder veure en primera persona el salt endavant que ha donat el tanquista català, que ara és més fort, més segur i regular, i sobretot més confiat en les seves possibilitats. Segur que seguirem gaudint en les properes competicions.

Comentaris

Entrades populars